Producció musical per a artistes:

Aquesta feina consisteix en acompanyar i guiar en el procés de gravació d’una cançó o disc. Des de l’idea inicial de l’artista, fer els arranjaments, la gravació, la mescla, el màster i la publicació.

A la part de preproducció farem una planificació de calendari: anàlisi del repertori, revisió de composicions i arranjaments, escollir músics de sessió si s’escau, preparació de partitures, espais i mètode de gravació, planificar la publicació del treball amb possibles discogràfiques o plataformes.

Gravació: seguir amb la planificació d’enregistrament, orientació i motivació dels intèrprets, edició i millora de les preses enregistrades per deixar-ho tot a punt per la mescla.

La mescla és l’art d’ordenar els elements sonors que formen part de les cançons. Buscant el volum adequat i processant el so de les pistes: equalitzant, comprimint i aplicant diferents efectes, etc.

I un cop mesclat, la masterització servirà per buscar-li la sonoritat final. Aplicant equalització i compressió conjuntament amb altres processos.


Produccions a l’estudi:

Bandes sonores:

Composició i/o producció de bandes sonores per audiovisuals (spots, documentals, teasers, etc…). I també per espectacles en directe (espectacles de carrer, teatre, circ… etc).

Play
Play
previous arrow
next arrow
Slider

Produccions de música electrònica: