Producció musical per a artistes:

Aquesta feina consisteix en acompanyar i guiar en el procés de gravació d’una cançó o disc, des de la idea inicial de l’artista, fer els arranjaments, la gravació, la mescla, el màster i la publicació.

A la part de preproducció farem una planificació de calendari: anàlisi del repertori, revisió de
composicions i arranjaments, escollir músics de sessió si s’escau, preparació de partitures, espais i mètode de gravació, planificar la publicació del treball amb possibles discogràfiques o plataformes.

Gravació: seguir amb la planificació d’enregistrament, orientació i motivació dels intèrprets, edició i millora de les preses enregistrades per deixar-ho tot a punt per la mescla.

La mescla és l’art d’ordenar els elements sonors que formen part de les cançons. Buscant el volum adequat i processant el so de les pistes: equalitzant, comprimint i aplicant diferents efectes, etc.

I un cop mesclat, la masterització servirà per buscar-li la sonoritat final. Aplicant equalització i compressió conjuntament amb altres processos.


Mostra de produccions:

Bandes sonores:

Composició i / o producció de bandes sonores per a audiovisuals (espots, documentals, teasers, etc …). I també per a espectacles en directe (espectacles de carrer, teatre, circ … etc).

YouTube video
PlayPlay
EL PLAT O LA VIDA (V.O.)
Rah-mon Roma TU, DE QUIN COSTAT ESTÀS?
PlayPlay
previous arrow
next arrow

Produccions de música electrònica: