Producció d’un disc o cançó per a bandes o artistes:

Aquesta feina consisteix en acompanyar i guiar en el procés de gravació d’un disc o cançó, des de l’idea inicial, fer els arranjaments, la gravació, la mescla i màster i la publicació.

A la part de “pre-producció” es fa una planificació de calendari, anàlisis del repertori, revisió de composicions i arranjaments, escollir músics de sessió si s’escau, preparació de partitures, espais i mètode de gravació. Planificar la sortida del treball, possibles discogràfiques o plataformes.

Gravació: seguir amb la planificació d’enregistrament, orientació i motivació dels intèrprets, edició i millora de les preses enregistrades per deixar-ho tot a punt per la mescla.

Mescla: l’art d’agafar tots els elements enregistrats fins i fer-los sonar amb una coherència, un sentit, un punt de vista… i buscar l’artista hi estigui content i còmode. Equalitzant, comprimint, aplicant efectes… o no.

Masterització: finalització del procés, que el podem fer aquí l’estudi també. S’estampa la sonoritat final, comprimint i equalitzant. Es prepara el material per la seva publicació (cd, streaming, etc…).

 

Aquí una mostra de discs enregistrats a l’estudi:

 

Bandes sonores:

Composició i/o producció de bandes sonores per audiovisuals (spots, documentals, teasers, etc…). I també per espectacles en directe (espectacles de carrer, teatre, circ… etc).

Una mostra de música per audiovisuals:

 

Play
Play
previous arrow
next arrow
Slider

Mostra Bso d’espectacle de carrer: