Músic, baterista 2.0, programador i compositor de música electrònica, productor.

Name: Rutines

Imagen de previsualización de YouTube

En aquesta ocasió hem tingut la oportunitat de col·laborar en amb Name, una parella de dissenyadores de roba que recentment han presentat la seva proposta per l’hivern del 2012. I dic “hem” perquè amb la cançó és una idea original de la Mitona! Després de proposar alguna idea i veure que no acababa d’encaixar, la Mitona feia dies que tocava aquesta cançó al piano de casa… i dit i fet que ens hi vem posar i la idea va agradar a tothom. Un toc de sorolls de màquines repetitius, una melodia contraposada amb l’acompanyament de cordes i metall, tot plegat reforçant la dinàmica que té el video.

Porcions mínimes d’una realitat: rutines. Inconscients unes vegades i conscients altres, però rutines al cap i a la fi. Amb aquesta idea Name: realitza el nou video per il·lustrar la nova temporada A/W 2012.

El concepte de la repetició, on la rutina visual i auditiva prén força, es succeeixx una vegada i una altra inspirant-se en el film “Trafic” de Tati.

Un tribut que Name: vol exaltar per recordar que, de vegades, la vida no deixa de ser un seguit d’automatismes que funcionen com a engranatges que encaixen com les peces d’un trencaclosques.

Video de 15-L. Produccions (http://www.15-l.com)

Maquillatge de Lilith Monzonillo

Cap comentari

Penjar resposta

www.Iol.cat 2016 versió 1.8.5
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: