Músic, baterista 2.0, programador i compositor de música electrònica, productor.

Les aventures de Brick i Bóo

Col·laboració amb en Rubén Castejón. Un crack de l’animació digital! Jo em vaig ocupar de la part d’ambientació, les veus i la música final. Tot amb temps récord, ja que era part del projecte final dels estudis d’en Rubén… i com sol passar, no hi ha gaire temps. Tot un plaer i aquí us ho deixo.

“Les aventures de Brick i Bóo”, una sèrie d’animació realitzada amb la tècnica: motion graphics. Està ambientada en un món extraterrestre, on dos éssers porten a terme la seva vida quotidiana d’una manera molt diferent. En Bóo vetlla per l’estat en que deixarà el món als seus futurs descendents i per altra banda, en Brick està completament desinteressat pel món que deixarà. En els diferents episodis es planteja com a objectiu principal la conscienciació per part de l’espectador sobre la necessitat de ser sostenible. En el primer capítol Brick aprèn a reciclar.

Cap comentari

Penjar resposta

www.Iol.cat 2016 versió 1.8.5
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: